Speel als toeristisch bedrijfsleven op de Veluwe ook in op WILD, ga de samenwerking aan en maak gebruik van de ondersteuning door VisitVeluwe!

WILD: een unieke weergave
In WILD vertelt de Veluwe zelf haar verhaal: ontstaan in de ijstijd en gegroeid naar een groots natuurgebied met een rijke verscheidenheid aan leven. We zien de Veluwe in al haar schoonheid en met alle uitdagingen die de seizoenen voor de dieren met zich meebrengen. Van de wilde zwijnen, de eekhoorns en de vossen die op zoek gaan naar eten, tot de spectaculaire vechtpartijen van de edelherten en de jacht van de buizerd. Zo wordt de diversiteit van de omgeving prachtig in beeld gebracht.

Stel je WILD-arrangement samen!
Profiteer als toeristisch ondernemer op de Veluwe ook van WILD en ga de samenwerking aan! Maak het bijvoorbeeld mogelijk om een bezoek aan de bioscoop te combineren met een verblijf of activiteit in de regio. Tevens kunt u samenwerken met de verschillende terreinbeheerders op de Veluwe. Klik hier om het overzicht van terreinbeheerders op de Veluwe te openen. Uw samengestelde arrangement wordt getoond op de themapagina visitveluwe.nl/wild.

Arrangement aanleveren

Downloads
Om u te ondersteunen bij het opstellen van de arrangementen en om aan te sluiten op WILD kunt u gebruik maken van de onderstaande bestanden. Zo kunt u hier de trailer van de film, een toolkit (inclusief afbeeldingen en factsheet) en een persmap downloaden.

     

 

 

Samen met regisseur/cameraman Luc Enting en cameraman Dick Harrewijn, produceert PVPictures deze unieke natuurregistratie. André van Duin verzorgt de voice-over van deze prachtige natuurfilm, en is naar eigen zeggen trots dat hij zijn stem hiervoor heeft mogen verlenen. WILD bestaat uit beelden die je normaal niet ziet. Voor dit project wordt namelijk gefilmd op plekken die zijn afgesloten voor het publiek. Daar kunnen dieren niet gestoord worden door mensen, waardoor zij in hun natuurlijke ritme kunnen worden vastgelegd. Daarnaast worden er voor deze productie drones ingezet. Dit levert prachtige beelden met geweldige vergezichten op.

Het Gelders Orkest
Het Gelders Orkest heeft de muziek verzorgd die in WILD te horen is. Zo krijgen de fraaie natuurbeelden een extra (Gelderse) lading ingespeeld door muzikanten van wereldniveau. Meer informatie over Het Gelders Orkest en haar musici vindt u hier.

Contact
Meer weten over samenwerkingsmogelijkheden omtrent WILD? Neem contact op met VisitVeluwe, via info@visitveluwe.nl. Voor algemene informatie over WILD, publiciteit en interviews en extra materialen kunt u contact opnemen met Dutch FilmWorks.

WILD is vanaf 1 februari te zien in de Nederlandse bioscopen. De film is tot stand gekomen in samenwerking met AVROTROS, Gelders Orkest en Visit Veluwe.

Meer over Bastiaan Overeem

Als Programma Manager werk ik graag samen met partners die vooruit willen met de Veluwe. Mijn keuzes kenmerken zich door niet de gebaande paden te bewandelen. Ik hou van uitdaging, ondernemerschap en creativiteit. Ik krijg energie van niets iets maken, samen doelen realiseren en samen successen vieren.

Samen zetten we de Veluwe op de kaart.
Deel dit artikel

Forse stijging buitenlandse toeristen in Gelderland

10 september 2018

Het blijft goed gaan met het toerisme in Gelderland. Naast het stijgende aantal binnenlandse toeristen kiezen ook steeds meer buitenlandse gasten voor de grootste provincie van Nederland. Dat blijkt uit de voorlopige cijfers van het CBS over het eerste half jaar van 2018, vergeleken met het eerste halfjaar van 2017. Het aantal buitenlandse toeristen dat een bezoek bracht aan Gelderland, steeg met 11,7% naar 314.000.

artikel lezen

Ontdek het Gelderse goud… kom wandelen in de Gelderse streken!

27 augustus 2018

Het najaar is dé periode om de Gelderse streken al wandelend te leren kennen. Als de bladeren aan de bomen kleuren van frisgroen naar goudgeel, verandert het landschap van de kleurrijke zomer naar het goud van de herfst. Maandag 3 september start de cross-mediale campagne ‘Ontdek het Gelderse goud… kom wandelen in de Gelderse streken!´ , waarmee wij de (potentiële) bezoeker van de Gelderse streken inspireren om te komen wandelen in onze prachtige regio´s.

artikel lezen