Onze organisatie RBT KAN krijgt een nieuwe naam. Vanaf 1 januari 2019 zullen wij als holding verder gaan onder de naam Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Om focus aan te brengen in onze activiteiten op de Veluwe en in de regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen, geven wij onze activiteiten vorm vanuit VisitVeluwe B.V. en Visit Arnhem Nijmegen B.V.

Waarom een andere naam?
In 2006 is RBT KAN gestart als het Regionaal Bureau voor Toerisme Knooppunt Arnhem Nijmegen. De afgelopen 12 jaar is er veel veranderd: de organisatie is gegroeid en onze activiteiten zijn verbreed. In 2015 hebben wij onze activiteiten uitgebreid richting Veluwe en hebben wij VisitVeluwe B.V. opgezet. De naam RBT KAN als holding dekt al enige tijd de lading niet meer.

Daarom wordt het tijd voor ons om afscheid te nemen van de vertrouwde naam RBT KAN en introduceren wij Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Onder deze holding vallen twee werkmaatschappijen, Visit Arnhem Nijmegen en VisitVeluwe, voor de uitvoering van onze activiteiten in de verschillende regio’s.

Wat verandert er voor partners?
In onze samenwerking met partners verandert er praktisch gezien niets. Ben je betrokken in onze regio overschrijdende werkzaamheden of heb je contact met een collega van onze organisatie die werkzaam is voor VisitVeluwe en Visit Arnhem Nijmegen? Dan ontvang je berichten en documenten vanuit Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Is het contact specifiek vanuit de Veluwe of regio Arnhem en het Rijk van Nijmegen, dan ontvang je berichten en documenten uit naam van de betreffende werkmaatschappij.

Nieuwe websites
Bij een nieuwe naam, hoort een nieuwe huisstijl en wij vernieuwen ook meteen onze business-to-business websites. Vanaf 1 februari vind je onze nieuwe websites online via:

Nieuwe e-mailadressen
Vanaf 1 januari hebben al onze medewerkers nieuwe e-mailadressen. Onze regiocoördinatoren zijn bereikbaar onder de e-mailadressen van de werkmaatschappijen @visitveluwe.nl of @visitarnhemnijmegen.nl. Onze overige collega’s, die werkzaam zijn voor beide werkmaatschappijen, zijn bereikbaar onder de e-mailadressen van onze holding Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen, @toerismevan.nl.

Meer over Rosa Pulles

Door het delen van echte verhalen van bewoners en bezoekers wil ik anderen inspireren de pracht van de Veluwe zelf te ontdekken. Ik ga hierbij altijd voor het maximaal te behalen resultaat. Het is een uitdaging om samen de Veluwe op de kaart te zetten en door te blijven groeien naar een (online) community waar bezoekers hun inspiratie vandaan kunnen halen.

Deel dit artikel

Gelderland opnieuw populair bij vakantiegangers

17 januari 2019

Het aantal overnachtingen van Nederlandse vakantiegangers in Gelderland is in 2018 met 4% toegenomen. Nederlanders gaan langer op vakantie. In Gelderland was dat goed voor 17 miljoen overnachtingen. Het aantal overnachtingen van buitenlandse toeristen steeg in de eerste 9 maanden van 2018 met 14,4%.

artikel lezen

Roel Welsing benoemd in de Raad van Toezicht van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen

16 januari 2019

Apenheul-directeur Roel Welsing is met ingang van 1 januari 2019 benoemd tot lid van de Raad van Toezicht van Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen. Hij is de opvolger van Hans Blaauw die terugtrad vanwege het verstrijken van zijn zittingstermijn. De aanstelling betreft een periode van 4 jaar, met mogelijkheid voor verlenging van nog eens 4 jaar.

artikel lezen