1. Nieuw in 2019 zijn onze themacampagnes. Elke maand brengen wij een thema onder de aandacht van (potentiële) bezoekers, passend bij de actualiteiten en het seizoen.

 2. Het wildseizoen staat voor de deur! De bladeren vallen van de bomen, de dagen worden korter en er wordt weer wild geserveerd. Op vele plekken in de Gelderse streken kun je gedurende het wildseizoen genieten van heerlijke gerechten, meestal geserveerd met rode wijn of een stevig biertje. Ieder jaar worden er op de Veluwe leuke festivals georganiseerd met activiteiten voor jong en oud. Vier de Veluwse herfst en kom genieten, proeven en beleven!

 1. Ontdek het Gelderse Goud… Kom wandelen in de Gelderse streken!

  Mascha Simons, 8 oktober 2018
 2. Groot Gelders Avontuur

  Mascha Simons, 8 oktober 2018
meer weergeven

Praat mee op Twitter

Maak kennis met ons

 1. Meer over Rick van Zadelhoff

 2. Meer over Bastiaan Overeem

  Als Programma Manager werk ik graag samen met partners die vooruit willen met de Veluwe. Mijn keuzes kenmerken zich door niet de gebaande paden te bewandelen. Ik hou van uitdaging, ondernemerschap en creativiteit. Ik krijg energie van niets iets maken, samen doelen realiseren en samen successen vieren.

 3. Meer over Rémon Ridder

  Als geboren en getogen Veluwenaar, verbaast het mij nog steeds hoeveel de Veluwe te bieden heeft. Ik ben trots dat ik samen met de ondernemers creatief en ondernemend mag zijn om onze Veluwe gezamenlijk verder te ontwikkelen.

 4. Meer over Sam Janssen

  Als regio coördinator wil ik als verbinder de prachtige Veluwe op de kaart zetten met aandacht naar het stamkapitaal en excellente gastvrijheid. Door een collectieve offensief geloof ik dat wij de Veluwe op 1 krijgen.

 5. Meer over Erwin Akkerman

  In mijn functie als projectmanager zoek ik steeds weer nieuwe kansen om de Veluwe sterker op de kaart te zetten. Ik luister graag naar de wensen en behoeften van ondernemers en overheden. En bouw graag met elkaar aan mooie, nieuwe producten. Heldere doelen, zakelijke werkafspraken en gedegen planningen zijn voor mij basisvoorwaarden voor de uitvoering van mijn werk.

 6. Meer over Mascha Simons

  Ik krijg energie van samenwerken met bevlogen mensen en gezamenlijk iets moois opbouwen. Ik houd van doelen stellen, pragmatisch werken, mooie dingen creëren en daarbij onderscheidend zijn. Hard werken en successen vieren, daar sta en ga ik voor!

 7. Meer over Marjolein van Doorne

 8. Meer over Rosa Pulles

  Door het delen van echte verhalen van bewoners en bezoekers wil ik anderen inspireren de pracht van de Veluwe zelf te ontdekken. Ik ga hierbij altijd voor het maximaal te behalen resultaat. Het is een uitdaging om samen de Veluwe op de kaart te zetten en door te blijven groeien naar een (online) community waar bezoekers hun inspiratie vandaan kunnen halen.